Поделись сейчас!

Маркетинг та реклама. Відео резюме. Вірусне резюме. Створення. - Інші послуги Київ на Olx

Маркетинг та реклама. Відео резюме. Вірусне резюме. Створення. - Інші послуги Київ на Olx

Маркетинг та реклама. Відео резюме. Вірусне резюме. Створення.

Ви можете прочитати поради від провідних фахівців з маркетингу, найму персоналу і від відомих тілі продюсерів а потім втілити їх в життя. Але якщо вважаєте що життя і так занадто непросте і цікава річ, то Вам не знадобиться читати всі 5 порад по створенню відео резюме. Ми самі втілимо в реальність все те, що найбільш підходить саме для нашого місцевого ринку праці з огляду на його реалії.
Ринок вакансій сьогодні дуже насичений, і великі роботодавці дивляться сотні резюме в день. Щоб якось виділитися з натовпу, можна записати відеорезюме, доповнивши традиційне CV. Головне - зробити це правильно.
1. Переконайтеся, що відеорезюме відповідає роботі 
Не створюйте резюме просто так, в нікуди. Претендуйте на конкретну посаду в конкретній компанії, запишіть відео, відповідне цій роботі.
У своєму відеорезюме ви можете поміркувати на професійні теми, це додасть вам ваги в очах HR.
Грем Ентоні (Graeme Anthony) на відео вище - фахівець зі зв'язків з громадськістю. Його думки з приводу онлайн-реклами і сама техніка виконання відео точно справлять враження на потенційного роботодавця.
2. Не зачитуйте своє резюме 
Відеорезюме має розкривати і показувати вас. Зачитування резюме - це марна трата чужого часу. Покажіть роботодавцю не те, чого ви вже досягли, а то, чого ви можете досягти в майбутньому.
«Розкажіть, що ви можете зробити для роботодавця, чому йому варто найняти саме вас», - радить Маріо Гедік (Mario Gedicke), менеджер платформи для відеорезюме Mayomann.com.
І, якщо це можливо у випадку з конкретною роботою, не соромтеся розповісти про свої захоплення.
3. Зробіть резюме коротким 
«Майте на увазі, що HR-фахівці, можливо, будуть використовувати відеорезюме як початкове випробування для претендентів на вакансію, - каже Тайлер Редфорд (Tyler Redford), виконавчий директор системи управління резюме resumebook.tv. - Однак кадровики зазвичай віддають перевагу живим інтерв'ю ».
Подумайте про відеорезюме як про вашому персональному трейлері або тізері. У прикладі зверху резюме триває близько хвилини і двадцяти секунд. Решта кілька секунд відведені на титри з контактами і на те, щоб показати ляпи при зйомці. Що, до речі, допомагає збити зайву серйозність і служить розкриттю вашої персони.
4. Додайте креативу 
Якщо ви вирішили робити відеорезюме - доводите ідею до логічного завершення. Не бійтеся творчого підходу, додайте трохи гумору.
Але залишайтеся стильними. «Будьте креативні, але професійні. Не відходьте занадто далеко від робочої манери поведінки », - каже Редфорд.
На відео Джеймс Корн (James Corne) робить щось на зразок сповіді, розлогого оповідання про життя. Але він одягнений так, як ніби зібрався в офіс. Його творчий підхід і гумор, безсумнівно, додають йому очок.
5. Переконайтеся, що ваше резюме пройде відбір 
Не упускайте можливість зробити ваше резюме частково вірусним. Малоймовірно, що ваше відеорезюме стане інтернет-сенсацією, але воно точно не повинно бути нудним.
Уявіть, що ваші друзі або ваша сім'я дивиться ваше резюме.Якщо вас бентежить ця думка, не відправляйте його.
Логотип iReader iReader

https://twitter.com/i/status/1103953863797886976





Коментарі

Популярні публікації