Поделись сейчас!

OLX Україна | Безкоштовні оголошення :: Акція! До відеореєстратора Xiaomi Yi Smart Dash WiFi Gray International Edition - карта пам'яті і кріплення з присоском у подарунок!

OLX Україна | Безкоштовні оголошення

Акція! До відеореєстратора Xiaomi Yi Smart Dash WiFi Gray International Edition - карта пам'яті і кріплення з присоском у подарунок!

Під правом на подарунок також розуміється, встановлення знижки на акційний товар у розмірі вартості подарунка. В цьому випадку, знижка окремо на товар не надається. Розмір знижки може розподілятись у розрахункових документах відповідно до облікової політики продавця, з розрахунку, що загальна вартість таких товарів не повинна перевищувати суму акційного товару, що вказана на сайті магазину.
У випадку, якщо акційний товар та/або подарунок за цією акцією, приймає участь в іншій акції або на нього в магазині встановлено окрему ціну або знижку, то такі знижки не сумуються, а покупець повинен самостійно визначитись, на яких умовах він має намір придбати той чи інший товар.
Розірвання договору купівлі-продажу якісного товару, предметом якого є придбання товару разом з подарунком, здійснюється лише за умови повернення всього набору (товару разом з подарунком)

Коментарі

Популярні публікації